onsdag 21. oktober 2009

Paiskall med potet

Ingredienser:

2 poteter (200g)
2 dl grov melblanding (grønn semper smaker godt)
50 g melkefritt smør/margarin

Kok potetene. Del i biter og bland sammen med melblanding og smør. Du får en fast deig som er lett å trykke ut i en paiform. Husk å smøre paiformen først.
Forstek skallet i 10 minutter på 225 grader. Legg på fyll og stek videre i 15 min.

Vi har fylt med kjøttfyll; 2 gule løk, 1 gulrot, 300g kjøtt, litt melkefritt smør å steke i, 1 boks hakket tomat (400g), 1 ts salt, 1 krm sort pepper, 1 ts oregano, 1,5 ss fransk sennep, 2 ss tomatpure. Strø en liten boks mais over.

= svensk kjöttfärspaj

Oppskriften fant jeg i en svensk bok som heter Bjuda Alla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar