(24 stk) (Hentet fra Allers Bilag 19/2004 )
Snakfulle mazariner med kokos og jordbær.
3 dl (120g) kokosmasse
2 dl (180g) sukker
1 1/2 ss melk (soya)
150 g romtemperert smør/margarin (melkefritt)
2 egg
1 pose (ca. 60g) vaniljesauspulver (uten koking)
10-15 stk jordbær
Stekes ved 200 grader i ca. 15 min på midterste rille.
1. Rør sammen alle ingrediensene unntatt jordbærene. Fordel røren i godt smurte muffinsformer. Skjær jordbærene i skiver og stikk ned i formene.
2. Stek mazarinene som angitt til de er gjennomstekte.
mandag 3. november 2008
Kokosmazariner med jordbær
Etiketter:
glutenfri,
melkefri,
muffins,
småkaker,
uten gluten og melk
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar