fredag 8. mai 2009

Lomper

Glutenfrie lomper er et stadig tilbakevendene problem. Lompene man får kjøpt er frosne og ramler somregel fra hverandre når de skal brukes. Lompene fra Kjevla bakeri har så langt vært de beste. Selv har jeg gjort noen iherdige forsøk på å lage lomper, men det har heller ikke vært så vellykket. De er gode med en gang, men etter en tur i fryseren smaker de ikke like godt.
Nå har jeg derimot kommet frem til en bedre løsning. De som kjenner til vestlandslefsa skjønner konseptet.
Man skylder Odin glutenfritt potetbrød under vann og legger i plastikkfolie. Voila – når de har blitt myke har man firkantede lomper. Smart ikke sant? I følge lille var det de beste lompene hun noengang hadde smakt. (vær obs på at de tørker ut igjen hvis de ligger for lenge)
Odin Glutenfritt potetbød fås kjøpt i velassorterte butiker, helsekost og noen nettbutikker. Prisen har jeg sett varierer fra 79,-kr til 111,-kr.
odin glutenfritt potetbrød

2 kommentarer:

  1. Oi, oi, oi nå ble jeg glad! For jeg har ikke kjøpt de frossne lompene av nett den grunn du nevner over her. Gjett om ikke je gskal shoppe odin potetbrød da! Må jo være helt supert. For da kan man jo bare "myke" de opp etter behov. Takk for supert tips!

    SvarSlett
  2. Dette tipset var fantastisk for oss :)

    SvarSlett