Nå har jeg derimot kommet frem til en bedre løsning. De som kjenner til vestlandslefsa skjønner konseptet.
Man skylder Odin glutenfritt potetbrød under vann og legger i plastikkfolie. Voila – når de har blitt myke har man firkantede lomper. Smart ikke sant? I følge lille var det de beste lompene hun noengang hadde smakt. (vær obs på at de tørker ut igjen hvis de ligger for lenge)
Odin Glutenfritt potetbød fås kjøpt i velassorterte butiker, helsekost og noen nettbutikker. Prisen har jeg sett varierer fra 79,-kr til 111,-kr.
Oi, oi, oi nå ble jeg glad! For jeg har ikke kjøpt de frossne lompene av nett den grunn du nevner over her. Gjett om ikke je gskal shoppe odin potetbrød da! Må jo være helt supert. For da kan man jo bare "myke" de opp etter behov. Takk for supert tips!
SvarSlettDette tipset var fantastisk for oss :)
SvarSlett